portfolio
vissza a főoldalra
Szeretettel köszöntöm akreativitás & kommunikáció oldalán!

A K2 új szemléletet visz életébe, mely segíti, hogy új vagy meglévő vállalkozása produktívabb legyen. A K2 kommunikációs rendszer szolgáltatásait igénybe veheti kreatív partnerként, és online partnerként.

Tegye sikeresebbé vállalkozását!
MI A K2 KREATIVITÁS & KOMMUNIKÁCIÓ?
Egy új szellemiségü üzleti oldal, amelynek alappillérei az emberközpontúság és a kreativitás.

KIKNEK AJÁNLOTT?
Akik nyitott lélekkel élik, szeretnék élni életüket és vállalkozásukat is ebben a szellemiségben vezetni.
Gyakori, hogy miután megszületik egy új vállalkozás, hónapok, sőt évek telnek el úgy, hogy a cégnek nincsen logója, névjegykártyája, arculata, weboldala, nem képviseli magát a világhálón.

Sok esetben létrehoznak egy weboldalt, amely kirakatweboldallá válik, mert teljes passzivitás jellemzi. A K2 kreativitás és kommunikáció leveszi a válláról a gondot.
Új és meglévő cégek esetében is a K2 rendszere segíti a cégeket az arculat kialakításában, a kreatív tervezésben és folyamatos aktív jelenlétet biztosít a világhálón.

Tegye sikeresebbé vállal-kozását. Legyen a partnerünk.
A K2 számos fejlesztéssel segíti az értékesítést. Az egyik ilyen, általunk beezetett újítás a K2 Style Flash film, amely alkalmazható bármely területen, legyen az egy bemutatkozó portré, egy finom parfüm, egy palack ital, sportruházat, autó, motor, vagy éppen eladásra - kiadásra kínált ingatlan.
Ezek a maximum egy-másfél perces style flash-ek egybeolvasztják a terméket, a hozzá kapcsolódó életérzést és a fogyasztót, magát az embert. Mindezt a dinamika és a minőség jegyében.

Csupán az előállítása jár költséggel. A világhálóra való feltöltés és jelenlét, semminemű kiadást nem igényel. Népszerűek a fogyasztók körében. Magas nézettség érhető el velük.
Az üzleti világban bármilyen jól is működik egy vállalkozás, néha megesik, hogy időben megcsúsznak egy-egy projekthez kapcsolódó reklámanyag elkészítésével. Ilyenkor mindenki elkezd kapkodni, ami a minőség rovására megy.
Az ilyen időzavarba került megrendelők megbízásait, jól működő team munkával teljesítjük.
Ezeknél a Top Time megrendeléseknél 48-72 órán belül a megrendelő átveheti a kész produktumot.
A Top Time megrendeléseknél is ugyanolyan hangsúlyt helyezünk a minőségre, mint az összes többi megbízás esetében.
kreativitás & kommunikáció 2013

reklám marketing kiszolgáló rendszer kreatív siker koncepció legjobb online web design stílusteremtés profit partner grafikai tervezés fotográfia stílus kommunikáció vállalkozás üzleti filozófia szemlélet csomagolás hirdetés megjelenés tanácsadás unio arculat legjobb szeretet aranyút vip intelligens bázis film style flash shop magas minőség